Mooier!

Aangeboden: Mooier! Prijs: € 5,00

Een leuk VERJAARDAGSCADO! .............nu nog MOOIER!


Graag wil ik U het boek Mooier! van Leco van Zadelhoff (Nederlands bekendste en meest succesvolle visagist en haarstylist) onder Uw aandacht brengen.

In dit boek geeft hij beautytips om er op iedere leeftijd stralend uit te zien. Onder het motto "Beauty is leeftijdloos" wordt afgerekend met clichés over schoonheid en leeftijd. Schoonheid is volgens hem namelijk iets van alle leeftijden. Of je nu op je zestiende voor het eerst de make-up kwast in je handen neemt, of op je vijftigste je lipstick aanbrengt als routineklus, schoonheid gaat verder dan alleen het modebeeld. Hij geeft honderden inspirerende en praktische tips & tricks voor het aanbrengen van de perfecte make-up en het maken van een ultieme hairdo. Het boek gaat over beauty voor vrouwen van alle leeftijden, spraakmakend van 16 tot 80 jaa r.

De winkelverkoopprijs per boek bedraagt € 19,95. Bij een minimale afname van 3 stuks, kan ik dit spraakmakende boek U aanbieden voor de prijs van € 5,00 per stuk. Dit boek is een grote aanrader voor zomaar eens een leuke attentie, een verjaardag en/of andere gelegenheden.

Er is beperkte oplage, dus wie het eerst komt ……………………………
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Modeboeken