Wordt een Gooise vrouw met: Stijl is een keuze van Kim Izzo

Aangeboden: Wordt een Gooise vrouw met: Stijl is een keuze van Kim Izzo Prijs: € 9,95

Stijl is een keuze van Kim Izzo
Paperback 319 blz.
Stijl is een keuze is een gids boordevol onmisbare adviezen voor de jonge, moderne vrouw.
Hoe gaat de Onweerstaanbare Vrouw met mannen om? Wat heeft ze aan 'mooiweervriendinnen'? En hoe dumpt ze ze? Hoe gedraagt ze zich nadat ze gepasseerd is voor een promotie? Wat is een volmaakt dagje winkelen voor de Onweerstaanbare Vrouw? En hoe zou ze haar huis moeten inrichten?
Izzo en Marsh geven op humoristische wijze tientallen tips op het gebied van werk, vriendschappen, familie, romantiek en seks (want we weten allemaal dat dat twee totaal verschillende dingen zijn). Er zijn regels met betrekking tot one night stands; het verdelen van aandacht tussen oude vriendinnen en een nieuwe liefde; het organiseren van het perfecte etentje; en wat te doen als dit vreselijk in de soep loopt. Kortom, net als het eenvoudige zwarte jurkje is Stijl is een keuze e en g ids waar geen enkele vrouw om verlegen zou mogen zitten..
Dit boek geeft aanwijzingen over gedrag op de werkvloer, het dagelijks verkeer, tussen vrienden, met minnaars, omgang met stellen, trouwen en scheiden, over je eigen woonplek en het omgaan met je gasten. Veel aanwijzingen worden ingeleid met een een kort grappig verhaal waarin een stel vriendinnen figureert, waarna gericht aanwijzingen volgen. Het rolmodel van de Onweerstaanbare Vrouw betekent jezelf accepteren zoals je bent en anticiperen op je pluspunten.
Voor vrouwen vanaf een jaar of twintig
Vlot leesbaar door de manier van schrijven
Prijs 9,95 excl.verzendkosten
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Modeboeken