De Duivel Draagt Prada

Aangeboden: De Duivel Draagt Prada Prijs: € 4,50

Het boek gaat over Andrea Sachs, ze is net uit de collegebanken en wil gaan werken als journalist. Totdat ze de kans krijgt om de nieuwe assistent te worden van Miranda Priestly, hoofdredacteur van het tijdschrift Runway - hét modeblad. Ze neemt de kans aan, wie één jaar als assistent werkt bij Runway kan daarna overal aan de slag. Op een gegeven moment ziet ze in dat ze er niet thuis hoort, de vrouwen zijn graatmager en de mannen lopen rond in strakke coltruien en leren broeken.
Andrea ziet al snel hoe iemand die aan de top staat het leven van ondergeschikten tot een hel kan maken. Elke dag - en nacht - wordt Andrea zwaar op de proef gesteld. Als haar werkdagen steeds langer worden en de eisen steeds extremer, realiseert Andrea zich dat het baantje waar duizenden vrouwen een moord voor zouden doen een grote invloed heeft op je eigen leven.

De kaft heeft wel een aantal gebruikssporen, maar dat maakt natuurlijk niks uit voor het lezen. Ik zou het boek graag willen verkopen voor minimaal 4,50. Hier komen nog wel de verzendkosten bij van 2,20 euro, maar je kunt het boek altijd op komen halen!
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Modeboeken